28 sep. 2008

Sommaruppehållet har nått sitt slut!Nu har det gått väldigt lång tid sedan jag uppdaterade bloggen. Det är i och för sig inte så konstigt då sommaren mer eller mindre är fiskefri för min del, främst för att det är ”off season” men också för att man behöver ett break ibland.

Helt fiskfritt har det inte varit, några obligatoriska sommarfiskepass efter torsk och makrill i Skälderviken har det blivit. Ett par gösturer i ringsjön och finjasjön med Anders har också genomförts men inga fiskar att ”skryta om ;)

Idag var det dock dags att bli varm i kläderna igen med gäddmetet även om det fortfarande är lite väl tidigt på säsongen. Hösten är ju här och med det kommer känslan för gäddfiske tillbaka och det är svårt att hålla sig hemma. Jag Anders och KJ körde premiär längre ner i åsystemet med KJ´s båt. Inget vidare gick det men jag lyckades kroka en 4 kilos i alla fall. Vad som däremot är bra är att vi hittat riktigt bra med tillgång på betesfisk så det ser lovande ut för kommande turer.

En annan rolig grej som vi har dragit igång är en liten gäddtävling som sträcker sig fram till höstens officiella Blekingeträff. Freddan har redan efter två helger fått en raketstart så just nu ser det lite mörkt ut L. Se följande länk för mer info: hostgaddan.blogspot.com

Väder: växlande molnighet ca 8-10 m/sek, 14 grader i vattnet och 15 grader i luften

Inga kommentarer: