12 nov. 2008

Höstfisket fortlöper



Gäddfisket fortsätter mer eller mindre på veckobasis och senaste månaden har det hunnits med en Blekingetur så väl som fortsatta försök med flötestrolling. Jag och Anders kämpar på för att plocka poäng i vår tävling "Höstgäddan -08" men Fredrik har fortfarande ett mer eller mindre ointagligt försprång :( Däremot ligger jag, Anders och Henrik tillräckligt nära varandra för att det ska kunna bli spänning ända in i slutet om andraplatsen.

Vi hade tyvärr otur att lägga första höstträffen i Blekinge i samband med första köldknäppen och -5 grader under nättrena i kombination med kristallklart vatten och svag vind resulterade förstås i ett otroligt segt fiske. Det var dock ett riktigt bra gäng som slöt upp och kul hade vi som vanligt trots det dåliga fisket. Tack till Nicklas "Muskynicke" som återigen styrde upp en grym fiskehelg. Göteborgare är bra sköna men även galna norrmän (Erik Walman) och tokiga blekingebor (Muskytracker) förgyllde den aktuella sammankomsten.

Ända sedan vi startade "Höstgäddan -08" (23/9) har det gått troll i att få upp gäddor över 5 kilo för mig och Anders och endast 3 gånger har det lyckats hitintills. Däremot har vi landat en rad fiskar från 4-4.94 kg, typiskt. Om ca 10 dagar avslutas tävlingen med ännu en helgträff i Blekinge och vi ser med spänning fram emot vem det är som kommer att plocka hem andra platsen för nr är Fredrik redan och det kan ingen ta ifrån honom.

Inga kommentarer: