19 maj 2009

Havöysund dag 1Då var första dagens fiske avklarat och vi brottas tyvärr med en envis vind från ost som begränsar våra möjligheter att komma ut till de platser vi planerat. Igår när vi anlände gav vi os ut på några timmars kvällsfiske, mest för att få in känslan och testa lite nya prylar. De gav endast några mindre torskar men med rådande vindstyrka är det inte så mycket att göra. Vi provade även några grunda vikar men då vattnet fortfarande är väldigt kallt tycks hälleflundrorna inte uppehålla sig grunt.

Vi lyckades få upp en del störe torsk idag men fortfarande inget att skryta om. En större och som vanligt vansinigt arg katt kom upp i vår båt men inga hälleflundror tyvärr. 08-orna fick totalt 4 flundror upp till ca 5 kg och en annan gäst fick en 10+. Freddan fixade även ett reg på rötsimpa, tveksamt om det var på riktat fiske dock ;). Imorgon ska vinden lägga sig så då hoppas vi på lite mer kaliber i dagsrapporten.

1 kommentar:

Ulklife sa...

Men åh vilken vacker Ulk! Resan är räddad för den där Freddan! Jag förutsätter att ni återutsatte den fisken och att det var riktat Ulk-fiske som gav exemplaret!